Freelance SEO tekstschrijver

Scoren op het web - in Google - is grotendeels afhankelijk van een heldere propositie. Vertel wát je doet, waar je goed in bent en waarom potentiële klanten voor jou moeten kiezen. Dat doe je met doeltreffende teksten, waarmee je jezelf en je product of dienst stevig profileert. Hier komt de (SEO) tekstschrijver om de hoek kijken.

SEO- en webvriendelijke teksten

Is schrijven namelijk niks voor jou, of vind je het lastig om je webteksten zoekmachinevriendelijk te maken? Dan kunnen wij je helpen. Inktgenieus schrijft en optimaliseert webteksten (SEO), zodat de inhoud aansluit op het zoekgedrag van potentiële klanten.

Zo wordt jouw dienst of product sneller gevonden in zoekmachines als Google en trek je meer bezoekers naar je website. En ja, dus ook meer potentiële klanten!

Short en long copy voor printmedia

We schrijven graag en veel. Niet alleen voor het web, maar ook voor printmedia als magazines, brochures en posters. Dat kan zowel short copy (korte, krachtige teksten en kreten) als long copy (verhalen, interviews) zijn.

Dat doen we onder meer voor reclamebureaus, grote (sport)websites en overheidsinstellingen als universiteiten.

Tarieven voor freelance tekstschrijver

Het is een cliché, maar schrijven is maatwerk. Iedere opdracht staat op zichzelf en vraagt dus om een andere aanpak. De ene keer gaat er meer tijd in zitten, de andere keer wat minder.

Inktgenieus maakt daarom voor iedere opdracht een offerte op maat. Wat we wel kunnen zeggen, is dat we werken met een uurtarief van 70 euro. Uiteraard krijg je op voorhand een inschatting van het verwachte aantal uren voor de totale opdracht (en dat zijn er vaak minder dan je denkt!).

Dus, op zoek naar een tekstschrijver?

Ben je op zoek naar prettig geschreven, heldere (web)teksten? Aarzel dan niet om even contact op te nemen! We zijn 24 uur, 7 dagen per week te bereiken en schakelen, mede dankzij goede contacten met andere tekstschrijvers, razendsnel – ook bij spoedklussen.

Voor meer informatie, ook over contentmarketing, kun je het formulier hieronder invullen of doorklikken naar onze contactpagina.